موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13449

معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد ورود يک ميليون و 154 هزار نوآموز به کلاس اول

 

معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش با تأکيد بر آغاز حضوري فعاليت مدارس از اول مهر، از ورود يک ميليون و 154 هزار نوآموز به کلاس اول و تداوم اقدامات دولت براي تحقق عدالت آموزشي، توسعه فضاهاي آموزشي و ارتقاي کيفيت يادگيري خبر داد.

رضوان حکيم‌زاده با تشريح برنامه‌هاي بازگشايي مدارس اظهارداشت: برنامه قطعي آموزش و پرورش، آغاز سال تحصيلي و فعاليت کلاس‌هاي درس به‌صورت حضوري است و از اول مهرماه کلاس‌ها در همه دوره‌ها و مقاطع تحصيلي به‌صورت حضوري تشکيل خواهد شد.

وي افزود: همانند سال‌هاي گذشته، سي‌ام شهريورماه نيز جشن شکوفه‌ها و جوانه‌ها براي دانش‌آموزاني که براي نخستين بار وارد کلاس اول و دوره متوسطه مي‌شوند، برگزار خواهد شد تا شروع سال تحصيلي براي دانش‌آموزان و خانواده‌هاي آنان با خاطره‌اي شيرين و ماندگار همراه باشد.

حکيم‌زاده ادامه داد: تلاش شده است حال‌وهواي بازگشايي مدارس به‌گونه‌اي طراحي شود که از يک سو نشاط، انگيزه و اميد را به دانش‌آموزان منتقل کند و ازسوي ديگر، ارزش‌هاي ملي و فرهنگي و ياد جان‌فشاني‌هاي فرزندان اين سرزمين را پاس بدارد.

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه ويژه کلاس‌اولي‌ها گفت: در دستورالعمل ابلاغي جشن شکوفه‌ها تأکيد کرده‌ايم که اين روز بايد به يک تجربه شاد، بانشاط و خاطره‌انگيز براي کودکان تبديل شود؛ تجربه‌اي که تصوير زيبايي از نخستين روز ورود به مدرسه در ذهن آنان به يادگار بگذارد.

وي افزود: همخواني سرودها، پرچم‌گرداني با پرچم مقدس سه‌رنگ جمهوري اسلامي ايران و اجراي برنامه‌هاي شاد و متناسب با گروه سني کودکان از جمله برنامه‌هايي است که براي اين روز پيش‌بيني شده تا دانش‌آموزان، ورود به مدرسه را با احساس شادي، تعلق و اميد آغاز کنند.

حکيم زاده همچنين با تشريح بخشي از اقدامات صورت‌گرفته در اين زمينه گفت: در راستاي محروميت‌زدايي از فضاهاي آموزشي، در سال تحصيلي گذشته 2هزار و 400 فضاي آموزشي افتتاح شد و امسال نيز تقريباً همين تعداد فضاي آموزشي، شامل چندين هزار کلاس درس، در مناطق نيازمند آماده بهره‌برداري و در اختيار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.

وي تجهيز کلاس‌هاي درس، به‌ويژه در مناطق روستايي و عشايري، به امکانات فناوري را يکي ديگر از برنامه‌هاي در دست اجرا برشمرد و افزود: هدف اين است که دانش‌آموزان در مناطق مختلف کشور به فرصت‌ها و امکانات مناسب‌تري براي يادگيري دسترسي داشته باشند.