موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13463

مدير آب و فاضلاب شهرستان کرمانشاه:

آب 2260 نفر روستايي در کرمانشاه پايدار شد

کرمانشاه- خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: مدير آب و فاضلاب شهرستان کرمانشاه از توسعه و اصلاح شبکه آبرساني پنج روستا و تأمين آب پايدار بيش از 2260 نفر خبر داد.

محمدمهدي سلطانيان از اجراي طرح‌هاي توسعه و اصلاح شبکه آبرساني در پنج روستاي اين شهرستان و بهبود وضعيت تأمين آب شرب ساکنان آنها خبر داد.

وي افزود: در روستاي سراب نيلوفر 600 متر لوله‌گذاري با هدف تقويت زيرساخت شبکه و ارتقاي خدمات آبرساني اجرا شد و اين بخش از شبکه پس از تکميل عمليات وارد مدار بهره‌برداري شد.

مدير آب و فاضلاب شهرستان کرمانشاه ادامه داد: اجراي اين طرح موجب شد آب شرب پايدار براي 378 نفر از اهالي روستاي سراب نيلوفر فراهم شود و بخشي از نيازهاي آبرساني اين روستا با تقويت شبکه پاسخ داده شود.

سلطانيان در ادامه به اصلاح خط انتقال آب در بخش مرکزي اشاره کرد و گفت: خط انتقال روستاي حصار سفيد که تأمين‌کننده آب چهار روستا با جمعيتي بيش از يک هزار و 888 نفر است، دچار شکستگي شده بود که نيروهاي اجرايي آبفاي کرمانشاه در کوتاه‌ترين زمان محل حادثه را شناسايي و نسبت به رفع آن اقدام کردند.

وي افزود: مجموع اقدامات انجام‌شده در توسعه شبکه سراب نيلوفر و رفع شکستگي خط انتقال حصار سفيد، زمينه تأمين آب پايدار براي بيش از 2 هزار و 260 نفر از روستاييان را فراهم کرده است.

سلطانيان گفت: پايش مستمر شبکه‌هاي آبرساني و حضور به‌موقع نيروهاي اجرايي براي شناسايي و برطرف کردن حوادث با جديت ادامه دارد تا از ايجاد اختلال در روند آبرساني جلوگيري و پايداري آب شرب روستاها حفظ شود.