يک رسانه عبري نوشت:
رايزني نتانياهو و بنزايد براي تشکيل ائتلاف منطقهاي عليه ايران با حضور 10 کشور
يک تلويزيون عبري مدعي شد نخستوزير اسرائيل و رئيس امارات در ابوظبي درباره تشکيل يک ائتلاف منطقهاي جديد و تقويت همکاريهاي امنيتي عليه ايران رايزني کردهاند، نشستي که با حضور نمايندگان 10 کشور برگزار شده است. به گزارش ايلنا، شبکه 14 تلويزيون اسرائيل اعلام کرد ديدار بنيامين نتانياهو، نخستوزير اين رژيم با محمد بن زايد، رئيس امارات، در ابوظبي با حضور نمايندگاني از 10 کشور برگزار شده است.
اين شبکه به نقل از يک منبع اماراتي که نامش فاش نشده، گزارش داد اين نشست در دو مرحله برگزار شده است، در مرحله نخست، نتانياهو و بن زايد بهصورت دوجانبه ديدار کردند و در مرحله دوم، نمايندگاني از آمريکا، عربستان، مغرب، مصر، کويت، بحرين، ليبي و عمان نيز در نشست حضور داشتند. با اين حال، هيچيک از اين کشورها تاکنون بهطور رسمي حضور نمايندگان خود در اين نشست را تأييد نکردهاند.
براساس ادعاي اين منبع، در اين نشست تقويت همکاريهاي امنيتي و اطلاعاتي ميان اسرائيل و امارات و همچنين ايجاد يک چارچوب منطقهاي براي مقابله با آنچه «تهديدهاي مشترک» خوانده شده، مورد بررسي قرار گرفت.
اين منبع همچنين مدعي شد شرکتکنندگان درباره طرحي براي مقابله با ايران و انصارالله يمن، ارائه کمکهاي اطلاعاتي و امنيتي به عربستان و امکان تشکيل يک ائتلاف منطقهاي جديد رايزني کردهاند.