موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13468

درخشش شرکت آب و فاضلاب قزوين در جشنواره شهيد رجايي

قزوين - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: شرکت آب و فاضلاب استان قزوين در ارزيابي عملکرد دستگاه‌هاي اجرايي استان در جشنواره شهيد رجايي، به عنوان دستگاه برتر استاني معرفي و مورد تقدير قرار گرفت.

در آيين اختتاميه اين جشنواره، که پس از ارزيابي عملکرد دستگاه‌هاي اجرايي براساس شاخص‌ها و معيارهاي تخصصي برگزار شد، داراب بيرنوندي، مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوين، لوح تقدير اين موفقيت را از محمد نوذري، استاندار قزوين، دريافت کرد.

در اين ارزيابي، شاخص‌هايي از جمله ارتقاي کارآمدي و اثربخشي نظام اداري، پاسخگويي، کيفيت ارائه خدمات، رعايت حقوق شهروندي و ميزان تحقق برنامه‌ها و مأموريت‌هاي دستگاه‌هاي اجرايي مورد بررسي قرار گرفت.

استاندار قزوين در متن لوح تقدير، ضمن قدرداني از مديرعامل و کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان، کسب اين عنوان را حاصل تلاش و اهتمام مجموعه آبفا در انجام مسئوليت‌هاي سازماني و ارائه خدمات به شهروندان دانست و بر اهميت خدمت صادقانه، تکريم مردم و پاسخگويي به مطالبات آنان تأکيد کرد.

کسب عنوان دستگاه برتر استاني در جشنواره شهيد رجايي، دستاوردي در مسير تداوم تلاش‌هاي شرکت آب و فاضلاب استان قزوين براي ارتقاي کيفيت خدمات، ارائه خدمات پايدار و تقويت پاسخگويي به شهروندان به شمار مي‌رود.

داراب بيرنوندي،مديرعامل شرکت آب و فاضلاب اظهار داشت: از جمله اقدامات شاخص شرکت، در سال گذشته،بهره‌برداري از تصفيه خانه‌هاي فاضلاب آبيک، آبگرم و بکندي با ظرفيت بيش از 11800 مترمکعب در شبانه روز، آبرساني به بيش از 40 روستا،احداث و بهره‌برداري از بيش از 240 کيلومتر خط انتقال و شبکه آبرساني،حفر و تجهيز 52 حلقه چاه آب شرب،واگذاري به موقع انشعابات آب و فاضلاب به بيش از 9000 واحد مسکن مهر،مديريت پايدار آب شرب استان با وجود خشکسالي‌هاي پياپي و نبود آب سطحي براي مرکز استان برشمرد

خاطر نشان مي‌گردد شرکت آب و فاضلاب استان قزوين طي سنوات گذشته نيز بارها موفق به کسب رتبه برتر در جشنواره شهيد رجايي شده است.