با نظارت و پيگيري دادستاني تهران صورت گرفت
توقف توليد محصولات ناقص در شرکتهاي خودروسازي سايپا و زامياد
با نظارت و پيگيري دادستاني تهران بر عملکرد گروه خودروسازي سايپا، توليد خودروهاي ناقص در شرکتهاي وابسته به اين خودروسازي متوقف شده و بيش از سه ماه است که کليه محصولات توليدي اعم از شاهين، اطلس، کوييک و نيسان، به صورت کامل و آماده تحويل به مشتري، از خطوط توليد خارج ميشوند.
علي صالحي، دادستان تهران ضمن اشاره به بازديد صورت گرفته از پارکينگهاي گروه خودروسازي سايپا در خرداد سال جاري اعلام کرد: اين بازديد به منظور نظارت بر پارکينگها و بررسي علل توقف خودروها انجام گرفت و متعاقب آن پروژه جامع جمعآوري، تکميل و تجاري سازي خودروهاي ناقص در قالب يک برنامه 50 روزه، با پيگيري و حمايت اين دادستاني و همکاري سازمان بازرسي کل کشور و ساير دستگاههاي ذيربط، در دستور کار گروه خودروسازي سايپا قرار گرفت که حسب گزارشهاي واصله، اجراي آن تاکنون موفقيتآميز بوده و تا حصول نتيجه نهايي ادامه دارد.
وي تصريح کرد: در نتيجه اجراي اين طرح، تعداد خودروهاي ناقص موجود در پارکينگهاي شرکت سايپا، با 69 درصد کاهش از 12 هزار و 770 دستگاه به حدود 4 هزار دستگاه رسيده و تکميل و ترخيص مابقي خودروها تا پايان مهر به اتمام ميرسد.
دادستان تهران توليد خودروهاي ناقص را يکي از مهمترين دلايل انباشت محصولات در پارکينگها عنوان کرد و افزود: مهمترين دستاورد اين پروژه توقف توليد خودروهاي ناقص است و درحال حاضر پارکينگها به محل نگهداري خودروهاي تکميل شده و آماده تحويل به مشتريان تبديل شده و کليه محصولات توليدي شرکت سايپا و زامياد به صورت کامل و تجاري شده، از خطوط توليد خارج و به دست مصرفکننده ميرسند.