جهت اطلاع
*منابع مطلع بينالمللي خبر دادند قرار است تعدادی پهپاد پيشرفته و لوکس آمريکائي با هماهنگي عربستان به کعبه و چند هتل اطراف آن پرتاب و به گردن انصارالله يمن انداخته تا باعث بدبيني مسلمانان به آنان شود. اين اقدام از طرحهاي رژيم صهيونيستي است که انصارالله يمن از قبل درباره آن هشدار داده و اعلام کرده احترام به مکه و مدينه از واجبات سياست انصارالله است و ما اين دو شهر و مقدسات اسلامي را خطوط قرمز خود ميدانيم.
*نماينده تربت حيدريه در مجلس در ادعايي عجيب از طرح واگذاري بخشي از اراضي جنوب کشور به اتباع و مقامات افغانستان که تحت تسلط حکومت خودخوانده طالبان است خبر داد! محسن زنگنه در ويدئويي که از وي منتشر شده، گفت: قرار شده 110 هکتار از چابهار را به مردم افغانستان بدهيم تا بتوانند يک سرزمين متعلق به خودشان داشته باشند. البته قرار بود سهم بيشتري به آنها بدهند، اما يک سري محدوديت هست و اينکار مشکل به نظر ميرسد، ولي حتما پيگيري ميکنيم که حلش کنيم! اين نماينده مجلس پس از واکنشهاي منفي به ادعايش، با عقبنشيني و اصلاح گفتههايش گفت: اختصاص زمين براي سرمايهگذاري افغانستان در بندر چابهار است و به هيچ عنوان به معناي واگذاري خاک يا حاکميت جمهوري اسلامي ايران نيست. چابهار يکي از مهمترين نقاط ژئوپليتيکي و اقتصادي ايران در جنوب شرق کشور است. معاون استاندار و فرماندار ويژه چابهار واگذاري اراضي اين شهرستان به اتباع خارجي را تکذيب کرد. مديرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار هم نوشت چنين کاري با اصل 153 قانون اساسي منافات دارد.
*عليرغم فشارهاي زياد ترامپ رئيسجمهور آمريکا براي دريافت جايزه صلح نوبل، باز هم دست او از رسيدن به اين جايزه مهم کوتاه ماند. "ناوي پيلاي" يک قاضي اهل آفريقاي جنوبي و قاضي سابق دادگاههاي کيفري بينالمللي و کميسر عالي سابق حقوق بشر سازمان ملل به دليل نقشي که در اثبات نسلکشي رژيم صهيونيستي در غزه در کميته تحقيقي سازمان ملل، برنده جايزه صلح نوبل در سال 2026 ميلادي شد.
*نخستوزير پاکستان خواستار توقف حملات انصارالله يمن به عربستان شد و گفت: اسلامآباد به حاکميت و تماميت ارضي عربستان متعهد است. شهباز شريف همچنين ضمن ستايش آنچه "هوشياري و حرفهايگري" نيروهاي مسلح عربستان و نيروهاي ائتلاف در رهگيري چندين موشک بالستيک و همچنين "تلاشهاي خستگيناپذير آنان براي حفاظت از جان بيگناهان و حراست از عربستان" ناميد، اظهار داشت: پاکستان در همبستگي کامل و تزلزلناپذير با رهبري و مردم کشور برادر عربستان ايستاده است. وی به حاکمان عربستان توصیه نکرد دست از محاصره یمن و خصومت با انصارالله بردارند.