عربستان از آغاز عمليات گسترده نظامي عليه انصارالله خبر داد
ائتلاف نظامي به رهبري عربستان که در حمايت از دولت مورد مودر حمايت خود در عدن فعاليت ميکند، از آغاز عملياتي گسترده عليه انصارالله خبر داد. به گزارش ايلنا، ترکي المالکي، سخنگوي رسمي نيروهاي ائتلاف نظامي تحت رهبري سعودي، در پيامي در شبکه اجتماعي ايکس اعلام کرد: «عملياتي گسترده را با هدف قرار دادن عناصر و توانمنديهاي نظامي شبهنظاميان حوثي آغاز کردهايم.»او همچنين مدعي شد که ائتلاف 136 هدف نظامي را در مناطق تحت کنترل حوثيها منهدم کرده است.
اين حملات در شرايطي انجام ميشود که طي هفتههاي اخير، درگيريهاي شديدي با برتري انصارالله در چندين منطقه يمن جريان داشته و از روز يکشنبه، همزمان با اعلام آغاز عمليات ضدحمله نيروهاي دولتي براي بازپسگيري مناطقي که انصارالله بهتازگي به کنترل خود درآورده بود، شدت بيشتري گرفته است.
منابع رسانهاي از حملات هوايي و موشکي عربستان به مناطق مختلف يمن، از جمله استان عمران، منطقه بابالمندب و روستاهاي مسکوني در استان صعده خبر دادند. در همين هفته، شش نفر در حملاتي کشته شدند که انصارالله مسئوليت آنها را برعهده گرفت و فرودگاههايي در عربستان را هدف قرار داده بودند. اين درحالي است که نيروهاي انصارالله شهر تعز را از چندي پيش در محاصره گرفتهاند.