موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13431
جهت اطلاع

 

 

*حملات جديدي که هفته‌هاي اخير در اقليم کردستان عراق و امارات صورت گرفته‌اند، مشکوک هستند. حمله پهپادي به دفتر بارزاني و حمله موشکي به امارات را ايران انکار مي‌کند و با توجه به اينکه در بيانيه‌هاي رسمی نيروهاي مسلح هميشه تأکيد مي‌شود ما هر کاري انجام بدهيم آنرا اعلام مي‌کنيم، لازم است بررسي شود اين حملات از کجا صورت گرفته تا جلوي اقدامات مشکوک گرفته شود.

*چين با جنگ اقتصادي آمريکا عليه ايران مخالفت کرد. وزارت خارجه چين ديروز اعلام کرد با تصميم آمريکا براي اعمال آنچه سخت‌ترين تحريم‌ها عليه ايران مي‌داند، مخالف است. شبکه «راشاتودي» به نقل از سخنگوي اين وزارتخانه گفت: «ما از طرف‌هاي درگير مي‌خواهيم مسئولانه عمل کنند و از طريق ابزارهاي سياسي و ديپلماتيک به دنبال راه‌ حل باشند».

*ترکيه خواستار بازداشت نتانياهو شد. وزير دادگستري ترکيه اعلام کرد دولت ترکيه از وزارت کشور خواسته است براي پيگرد بين‌المللي بنيامين نتانياهو به اتهام نسل‌کشي، اعلان قرمز صادر کند. دادگاه بين‌المللي کيفري حکم بازداشت نتانياهو و رئيس ستاد ارتش رژيم صهيونيستي را به جرم نسل‌کشي و جنايات جنگي صادر کرده است. اختلافات ترکيه و رژيم صهيونيستي بر سر سوريه اخیراً بالا گرفته است.