موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13451

حزب‌الله لبنان: مقاومت تا زماني که اشغالگري هست، پابرجاست

نماينده حزب‌الله لبنان تأکيد کرد: مقاومت تا زماني که يک وجب از خاک ما اشغال باشد، پابرجا خواهد ماند. به گزارش ايسنا، «علي عمار» نماينده فراکسيون وفاداري به مقاومت در مجلس لبنان در پاسخ به اعتراض «پولا يعقوبيان» به اظهاراتش تأکيد کرد: مقاومت تا زماني که يک وجب از خاک ما اشغال باشد، پابرجا خواهد ماند.

به گزارش النشره، نماينده حزب‌الله در واکنش به مطالب بيان شده در ابتداي جلسه ديروز مجلس لبنان درباره جنگ و پيامدهاي آن گفت: اميدوار بودم که نواف سلام، نخست‌وزير لبنان سياستي را اتخاذ نکند که تاريخچه تجاوز اسرائيل به لبنان حتي قبل از پيدايش مقاومت، ناديده بگيرد.

اين درحالي است که نواف سلام در جلسه پرسش و پاسخ مجلس گفت: امروز ما با شرکاي عرب و بين‌المللي خود براي حمايت از نيروهاي مسلح خود همکاري مي‌کنيم. تا زماني که جنگ در جنوب ادامه داشته باشد، هيچ امنيت يا ثباتي وجود نخواهد داشت.