موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13485

تسهيل در فرآيند واگذاري پلاک ويژه جانبازان

مديرکل تسهيلات رفاهي بنياد شهيد و امور ايثارگران از تسهيل در فرآيند واگذاري پلاک ويژه جانبازان خبر داد.

ميثم اروز مديرکل تسهيلات رفاهي بنياد شهيد و امور ايثارگران در اين رابطه گفت: در راستاي تکريم جانبازان معزز و تسهيل در دريافت خدمت «پلاک ويژه» جهت تردد، با عنايت به مساعدت و همکاري پليس راهور جمهوري اسلامي ايران در ارتباط با واگذاري پلاک ويژه به اين عزيزان، مقرر شد علاوه بر جانبازان 50 درصد و بالاتر، جانبازان 25 الي 49 درصدِ داراي مشکل جسمي-حرکتي (با کدينگ‌هاي 1002، 1003، 1004، 1005، 106، 1055 و 1056 مورد تأييد کميسيون پزشکي اين بنياد)، نيز بتوانند از اين خدمت بهره‌مند شوند.

وي اضافه کرد: از اين رو، با توجه به برقراري وب‌سرويس فيمابين، مشمولين محترم مي‌توانند با مراجعه به مراکز تعويض پلاک و ارائه شماره ملي و انجام استعلامات آنلاين توسط آن مرکز، از خدمت مذکور استفاده کنند.

مديرکل تسهيلات رفاهي بنياد شهيد و امور ايثارگران تأکيد کرد: ضمناً جهت رعايت عدالت در بهره‌مندي از خدمات و ثبت در پروندهٔ خدمات اين عزيزان، اطلاعات افراد دريافت‌کنندهٔ پلاک ويژه به صورت وب‌سرويس به بنياد ارسال مي‌شود.

اروز افزود: بنياد شهيد و امور ايثارگران از مجموعهٔ پليس راهور که نهايت همکاري را با بنياد در راستاي بهره‌مندي از پلاک ويژه و تسهيل در واردات خودرو را دارند، کمال تشکر و قدرداني را دارد.