موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13235
جهت اطلاع

 

 

*روزنامه عبري‌زبان «معاريو» گزارش کرد دادستان دادگاه حيفا عليه يک صهيونيست 27 ساله ساکن سرزمين‌هاي اشغالي به ظن همکاري با ايران کيفرخواست صادر کرده است. براساس اين ادعا، پليس اين رژيم با همکاري سازمان امنيت داخلي (شاباک) پس از دستگيري «شيمعون آزارزر»، او را به اتهام انتقال عکس‌ها و موقعيت مکان‌هاي حساس اراضي اشغالي به عناصر اطلاعاتي ايران تحت بازجويي قرار داده است.

*پخش تبليغات محصولي براي تناسب اندام، رشد مو و بهسازي پوست در صدا و سيما، سؤالاتي جدي را درخصوص تعهدات رسانه‌اي در حوزه بهداشت و درمان مطرح کرده است. اخيراً تبليغات گسترده و گاه غيرمستقيم يک محصول خوراکي با عناويني چون «ابرغذا» در شبکه‌هاي تلويزيوني ديده مي‌شود که کاهش وزن، تناسب اندام، کنترل اشتها و همزمان رشد مو و بهبود شرايط پوست به عنوان فوايد آن معرفي شده‌اند. وزارت بهداشت، بارها به صورت کتبي و رسمي نسبت به تبليغات گمراه‌کننده خصوصاً در حوزه‌هاي لاغري و رشد مو، به سازمان صدا و سيما هشدار داده است.

*یک نماینده سابق مجلس معتقد است قبل از برکناری وزیر، باید مجلس محاکمه شود. دکتر محمد خوش‌چهره گفت: به جاي آنکه رفتار‌هاي پيشگيرانه و تصحيح‌کننده داشته باشيم، گرفتار غفلت شده‌ايم، غفلت‌هايي که باعث شده عمق مشکلات را ناديده بگيريم و فرصت اصلاح از دست برود. در ريشه‌يابي مشکلات در حوزه‌هايي نظير بانک‌ها، بايد گفت مهم‌ترين ناترازي، همان عدم تناسب بين توان، ظرفيت، و عقلانيت مسئولان با مسئوليتي است که برعهده گرفته‌اند. اغلب اوقات افراد در حد مسئوليتي که دارند نيستند. نمونه‌اش رأي دادن‌هاي «کيلويي» در مجلس است يا ملاحظات جناحي و گروهي که باعث مي‌شود افراد در مديريت‌هايي قرار بگيرند که تخصص يا شناخت کافي ندارند. کيلويي رأي دادن را همدلي و وفاق نامیده‌اند! اين وضع سبب شده خيلي‌ها در جايگاهي باشند که هيچ تناسبي با مهارت و دانش‌شان ندارد.

عناوین این صفحه